Filosoful Mihai Şora scrie, duminică, după ce Gelu Voican Voiculescu a fost rănit la un eveniment dedicat marcării a 30 de ani de la Revoluţie, ”când Justiţia e şchioapă, cum să nu apară câte-o cârjă care caută s-o ţină dreaptă?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Când Justiţia e şchioapă, cum să nu apară câte-o cârjă care caută s-o ţină dreaptă? Un om cu sânge pe mâini a primit o cârjă-n cap: cârja celor 30 de ani de aşteptare exasperată”, a scris, duminică, Mihai Şora pe Facebook.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit cu o cârjă în cap, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti. El s-a ales cu o rană sângerândă la cap, iar ulterior a depus plângere împotriva agresorului.

Voican Voiculescu este inculpat pentru infracţiuni contra umanităţii în Dosarul Revoluţiei.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.