Fetiţa adusă în comă la spitalul de copii din Iaşi, după ce a căzut într-un iaz are şanse minime de supravieţuire, afirmă medicii ieşeni. Ea a fost adusă vineri seară în stare de comă la spitalul de copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, suferind un nou stop cardiorespirator în această unitate medicală. Fetiţa a fost resuscitată, dar starea sa este una critică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La noi, fetiţa a ajuns în stare generală foarte gravă. A mai prezentat un stop cardiorespirator, resuscitat. În momentul de faţă este în Secţia de Terapie Intensivă, cu o comă gradul patru, iar prognosticul este foarte rezervat. Şansele de supravieţuire sunt minime”, a declarat sâmbătă medicul Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al spitalului de copii ”Sfânta Maria” din Iaşi.
Fetiţa de patru ani a fost internată în comă, vineri seară, la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, după ce a căzut într-un iaz din zona localităţii ieşene Podu Iloaiei. Ea a fost resuscitată de medici.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale, victima intrând în stop cardiac. Ea a fost resuscitată, iar ulterior internată în stare de comă la spitalul de copii din Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.