Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi în şedinţa de Guvern că intenţia lui este să solicite celor mai importanţi actori din zona societăţii civile, a ONG-urilor şi a asociaţiilor să îmi facă propuneri pentru viitoarea conducere a Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi. Şeful Executivului a anunţat că săptămâna viitoare aceste controale în centrele rezidenţiale se vor finaliza şi vor veni cu propuneri concrete de modificare structurală a modului în care trebuie să funcţioneze acest sistem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a spus în şedinţa de Guvern că săptămâna viitoare aceste controale se vor finaliza şi vor veni cu propuneri concrete de modificare structurală a modului în care trebuie să funcţioneze acest sistem al protecţiei persoanelor vulnerabile.

”Intenţia mea este să solicit celor mai importanţi actori din zona societăţii civile, a ONG-urilor şi a asociaţiilor să îmi facă propuneri pentru viitoarea conducere a Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi”, a spus şeful Executivului. Marcel Ciolacu a precizat că în această funcţie şi nu numai este nevoie de oameni pricepuţi din zona organizaţiilor nonguvernamentale, cu rezultate solide şi experienţă de lucru cu asemenea persoane din categoriile vulnerabile. ”

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Este evident că şi în această zonă sunt sute de ONG-uri şi firme private care îşi fac treaba cu profesionalism şi dedicare, aşa cum şi la statul româm sunt mii de funcţionari cinstiţi, valoroşi şi empatici care găsesc întotdeauna atât soluţii cât şi o vorbă de alinare pentru aceste catogorii. Tututor acestora doresc să le mulţumesc din suflet, ele reprezintă speranţa că putem schimba nedreptatea cu corectitudine şi putem cerne de aceatsă dată răul pentru a păstra binele şi sistemul acolo unde funţcionează”, a mai spus premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.