Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI) a anunţat că liniile de autobuz 246, 405, 408, 472 şi N111 vor funcţiona pe trasee modificate, începând de joi, ca urmare a restricţionării traficului rutier pe Bulevardul Theodor Pallady, între staţia de metrou Anghel Saligny şi strada Victor Brauner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus această măsură ca urmare a restricţionării traficului rutier general pe Bd. Theodor Pallady, ȋntre staţia de metrou Anghel Saligny şi Str. Victor Brauner - cele trei benzi din zona centrală, pe sensul spre centru şi a devierii acestuia pe breteaua Complexului Comercial Titan, în vederea executării lucrărilor de construcţie a pasajului suprateran de la intersecţia Bd. Theodor Pallady/ Str. Nicolae Teclu, arată o postare pe pagina de Facebook a Asociaţiei.
 
Totodată, a fost amenajat un nou terminal pentru autobuze la intersecţia Bulevardul Theodor Pallady cu strada Victor Brauner, mai indică sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.