Posesorii de maşini care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei îşi vor putea lăsa autoturismele pe timpul nopţii în parcările mall-urilor, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus că la Paris nimeni nu îşi lasă maşina în mijlocul intersecţiei, pentru că ar fi ridicată imediat, şi a fost de părere că aşa ar trebui să se întâmple şi în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această dimineaţă (luni, n.r.) am avut un comandament la nivel de sector, la care am invitat toţi reprezentanţii hypermarketurilor de sector, în special ai mall-urilor, acolo unde există parcări acoperite şi am ajuns la o înţelegere cu ei, în sensul de a permite, pe timp de noapte, accesul persoanelor care locuiesc în proximitatea acestor mall-uri, să parcheze maşinile în spaţiile respective, degajând, astfel, bulevardele, străzile principale, pentru a putea o intervenţie mult mai eficientă pe zona de deszăpezire", a declarat Gabriel Mutu.

La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a dat exemplu capitala Franţei, unde "nu îşi permite nimeni să îşi lase maşina pe stradă".

"Nu vom avea disciplină în acest oraş fără anumite măsuri de intervenţie rapidă. La Paris nu îşi permite nimeni să îşi lase maşina pe stradă. Am auzit de multe ori spunându-se «Dar dacă nu am unde să parchez?». Nici în Paris nu ai unde să parchezi. Dar nu lasă maşina în mijlocul intersecţiei. Nu rămâne acolo nici cinci minute, ţi-o saltă direct. Aşa ar trebui să se întâmple şi în România", a spus Negoiţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.