Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat, joi seară, lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. Astfel, Elveţia şi Maldive se află între statele care intră în zona roşie, iar Bulgaria ajunge în zona galbenă, în urma creşterii incidenţei cazurilor de COVID-19. Lista va intra în vigoare în 29 august, la miezul nopţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de astăzi, 26 august 2021, Hotararea numărul 63 pentru actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
 
Modificările în cadrul listei sunt:
-în zona roşie au intrat: Elveţia, Macedonia de Nord, Azerbaidjan, Liechtenstein, Guam, Bahamas, Maldive, Anquilla şi Insulele Saint Kitts şi Nevis;
 
-în zona galbenă au intrat: 
•din zona roşie, în urma scăderii incidenţei: Irak şi Argentina;
•din zona verde, în urma creşterii incidenţei: Bulgaria, Serbia, Albania, Armenia, Slovenia, Belarus, Japonia, Palestina, Filipine, Mauritius, Timorul de Est, Burnei Darussalam, Guyana şi Bermuda;
 
-în zona verde au intrat: Emiratele Arabe Unite, Kuweit şi Insulele Virgine Britanice.
 
Lista intra în vigoare în 29 august, la ora 00.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.