Liceul Agricol din Buzău, în care învaţă circa 1.100 de copii, trece în scenariul roşu, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu COVID-19, ea intrând în contact cu mai mulţi elevi şi cadre didactice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit conducerii Liceului Agricol din Buzău, şcoala în care învaţă circa 1.100 de copii va fi închisă timp de două săptămâni.

Decizia a fost luată după ce o profesoară care predă la mai multe clase a fost diagnosticată cu infecţie cu noul coronavirus.

Ancheta epidemiologică urmează sa stabilească numărul contacţilor direcţi din şcoală.

În judeţul Buzău, de la debutul pandemiei s-au infectat cu noul coronavirus 4.028 de persoane, dintre care 3.146 s-au vindecat, iar 117 au decedat.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au mai fost confirmate 37 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2, fiind vorba despre pacienţi cu vârste cuprinse între 20 şi 84 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.