Jandarmeria anunţă că trei persoane care au provocat tulburări ale ordinii publice în Piaţa Victoriei şi au agresat un bărbat în vârstă au fost amendate cu 7.000 de lei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cele trei persoane care au provocat astăzi tulburarea ordinii publice şi au agresat o persoană în vârstă au fost sancţionate contravenţional cu suma de 7000 mii de lei", scrieJandarmeria pe contul său de Facebook, ataşând şi o fotografie a bărbatului agresat, însoţită de explicaţia: "Fotografia relevă agresiunea împotriva unui bărbat în vârstă de 71 de ani care se afla în trecere prin Piaţa Victoriei".

Jandarmeria precizează că "libertatea, sub toate aspectele şi nuanţele ei, înseamnă respectarea celui de lângă tine, libertatea nu înseamnă să loveşti fizic persoane în vârstă sau să jigneşti".

"Jandarmeria sprijină şi protejează dreptul constituţional la liberă exprimare în spaţiul public, dar vă solicită să vă disociaţi de persoanele care tulbură ordinea publică, care agresează fizic sau care încearcă să-şi exprime acest drept, prin violenţă fizică şi simbolică", precizează instituţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.