Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare a numit un nou Consiliu de Administraţie la Institutul "Cantacuzino”, preşedinte fiind directorul general al instituţiei, Eugen Adrian Ionel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, că prin eforturile colegilor de la Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare (ANCSI) a fost numit un nou Consiliu de Administraţie la Institutul "Cantacuzino".

“Unul dintre obiectivele mele ca ministru este repornirea activităţii Institutului Cantacuzino, dat fiind rolul strategic al acestuia. După aproape un an de derivă, există o echipă de conducere care va putea lua deciziile necesare pentru funcţionarea institutului şi readucerea lui la un nivel de înaltă performanţă. Mult succes!”, arată Adrian Curaj în mesajul de pe Facebook.

Consiliul de Administraţie este condus de preşedintele Eugen Adrian Ionel, directorul Institutului “Cantacuzino”, şi are în componenţă opt membri: Gheorghe Bala, reprezentant al ANCSI, Aurora Sălăgeanu, preşedintele al Consiliului ştiinţific al Institutului “Cantacuzino”, Sorin Luca, reprezentant al Ministerului Sănătăţii, Daniel-Mitruţ Farmache, reprezentant al Ministerului Muncii, Anda Baicus, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Doina Azoicăi, de la UMF "Grigore T. Popa" Iaşi, Amanda  Rădulescu, de la UMF "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca şi Carmen-Mihaela Ruxandari, de la societatea -Antibiotice SA Iaşi, toşi fiind numiţi pentru o perioadă de patru ani.

Potrivit prevederilor legale, Institutul Naţional de Cercetare "Cantacuzino" este  instituţie publică ce desfăşoară activităţi de interes strategic în domeniul asigurării siguranţei stării de sănătate a populaţiei, fiind în subordinea Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.