Inspectorii vamali de la Biroului Vamal de Frontieră Siret – Direcţia Regională Vamală Iaşi, în urma unui control vamal amănunţit efectuat asupra unui autoturism înmatriculat în Ucraina, au descoperit ascunse, în vederea sustragerii acestora de la vămuire, un număr de 16.200 bucăţi ţigări, marca HEETS şi o cantitate de 12 litri băuturi alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bunurile au fost reţinute şi predate împreună cu autoturismul, organelor de cercetare penală competente, arată comunicatul de presă al Autorităţii Vamale Române.

„Inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Isaccea – Direcţia Regională Vamală Bucureşti, în urma unui control vamal amănunţit efectuat asupra unei autoutilitare, au descoperit cantitatea de 1.600 bucăţi ţigări, marca LD şi Dunhill, ascunse în interiorul cabinei, în vederea sustragerii acestora de la vămuire”, conform sursei citate.

Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută şi a fost aplicată sancţiune contravenţională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.