Ploile abundente au afectat circulaţia rutieră pe mai multe artere, trei drumuri naţionale fiind, joi seară, afectate de acumulări de apă pe carosabil sau aluviuni. Două sunt în judeţul Bacău şi unul în judeţul Vrancea, echipajele de intervenţie lucrând pentru eliberarea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă au fost afectate mai multe artere ale ţării, iar în prezent trei drumuri naţionale au mai rămas cu circulaţia îngreunată din cauza apei acumulate pe suprafaţa carosabilă.

Două drumuri sunt în judeţul Bacău şi unul în judeţul Vrancea. 

Astfel, sunt afectate DN 11, între kilometrii 96 şi 106, pe raza localităţii Oituz , DN 12 B, kilometrul 10+500 de metri, la intrarea în localitatea Slănic Moldova dinspre Târgu Ocna şi DN 2N, la kilometrul 53, în localitatea Jitia. 

”Circulaţia rutieră pe aceste drumuri nu este oprită total, însă se desfăşoară cu dificultate până la degajarea tronsoanelor afectate”, anunţă Infotrafic. 

Joi, până la ora 23.00, se află sub cod galben de ploi Capitala şi 17 judeţe: Suceava, Harghita, Neamţ, Braşov, Covasna, Bacău, Dâmboviţa, Prahova, Argeş, Buzău, Brăila, Vrancea, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.