Câţiva protestatari au fost ridicaţi de jandarmi sâmbătă, în urma incidentelor din Piaţa Victoriei, unde manifestanţii încearcă să împiedice angajaţii Primăriei Capitalei să instaleze căsuţele pentru târgul de sărbători. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat că un protestatar a lovit un alt cetăţean, o persoană mai în vârstă, iar când jandarmii au vrut să-l conducă pe acesta la secţia de poliţie, ceilalţi manifestanţi au intervenit, fapt ce a dus la îmbrânceli între forţele de ordine şi protestatari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat, la Digi24, că un protestatar a lovit un cetăţean care se afla în zonă, o persoană mai în vârstă. Jandarmii au vrut să-l conducă pe acesta la secţie, moment în care ceilalţi protestatari au intervenit, ducând astfel la izbucnirea unui scandal şi îmbrânceli între forţele de ordine şi manifestanţii din Piaţa Victoriei. Câteva persoane au fost ridicate forţat de jandarmi.

FOTO: Inquam Photos / George Calin
FOTO: Inquam Photos / George Calin

„Această manifestare nu rezolvă în niciun fel situaţia. Cei care protestează sunt convins că înţeleg că există căi legale, violenţa nu rezolvă nimic”, a transmis Enache.

Conform relatărilor celor care au asistat la incident, cel agresat i-ar fi înjurat pe protestari.

În Piaţa Victoriei sunt aproximativ 100 de persoane, care încearcă să împiedice instalarea târgului de sărbători organizat de municipalitate. Unele sunt aflate în piaţă încă de dimineaţă şi scandează împotriva primarului Capitalei Gabriela Firea şi a PSD.

“Nu vrem târg şi festival, vrem pe Dragnea-n tribunal!”, strigă cei aflaţi în piaţă. Protestatarii au oprit înaintarea unora dintre maşinile care transportau materialele necesare instalării târgului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.