Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că, duminică, în intervalul 7.00 – 21.00, s-au înregistrat efecte ale vremii nefavorabile în 16 localităţi din 10 judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate, s-au înregistrat efecte în 16 localităţi din 10 judeţe (Argeş, Bistriţa-năsăud, Caraş-Severin, Călăraşi, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ilfov, Ialomiţa şi Timiş), unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din 9 case, 46 curţi, 8 beciuri/subsoluri, cât şi pentru degajarea a 2 copaci şi a 5 acoperişuri de imobile, fiind afectate 2 autovehicule”, a anunţat, duminică seară, IGSU.

Sursa citată a precizat că în judeţul Harghita a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în 3 localităţi, pentru 278 de consumatori.

”La momentul raportării, ca urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase sunt în desfăşurare intervenţii în judeţele Călăraşi, Caraş-Severin şi Hunedoara”, a mai transmis IGSU.

Aproape toată ţara este, până duminică, la ora 3.00, sub incidenţa unei avertizări cod portocaliu de vreme rea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.