Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că, duminică, în intervalul 7.00 – 21.00, s-au înregistrat efecte ale vremii nefavorabile în 16 localităţi din 10 judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate, s-au înregistrat efecte în 16 localităţi din 10 judeţe (Argeş, Bistriţa-năsăud, Caraş-Severin, Călăraşi, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ilfov, Ialomiţa şi Timiş), unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din 9 case, 46 curţi, 8 beciuri/subsoluri, cât şi pentru degajarea a 2 copaci şi a 5 acoperişuri de imobile, fiind afectate 2 autovehicule”, a anunţat, duminică seară, IGSU.

Sursa citată a precizat că în judeţul Harghita a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în 3 localităţi, pentru 278 de consumatori.

”La momentul raportării, ca urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase sunt în desfăşurare intervenţii în judeţele Călăraşi, Caraş-Severin şi Hunedoara”, a mai transmis IGSU.

Aproape toată ţara este, până duminică, la ora 3.00, sub incidenţa unei avertizări cod portocaliu de vreme rea.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.