Poliţiştii Direcţiei Rutiere din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi inspectorii antifraudă de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală au aplicat peste 30 de amenzi în urma unor controale realizate miercuri în domeniul transportului public în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, inspectorii antifraudă şi poliţiştii rutieri au verficat 66 de autovehicule destinate transportului de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri, aplicând 32 de amenzi.

În 35 de cazuri, inspectorii au constat nereguli fiscale, astfel că au întocmit procese-verbale şi au solicitat explicaţii scrise şoferilor, urmând ca în perioada următoare să realizeze controale la sediile operatorilor de transport.

 "Acest gen de acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare conform planului comun de acţiune, pentru menţinerea unui climat de legalitate în domeniu, asigurarea siguranţei pasagerilor şi reducerea implicării acestor tipuri de vehicule în evenimente rutiere, dar şi pentru creşterea conformării fiscale în acest domeniu, acţiunea nelimitându-se doar la controlul în trafic, în funcţie de aspectele semnalate urmând a se desfăşura verificări la sediul  contribuabililor identificaţi în trafic”, adaugă Poliţia Română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.