Purtătorul de cuvânt al Guvernului Mihai Constantin a anunţat că, Executivul a majorat, printr-o hotărâre de Guvern, bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate cu 1,7 miliarde de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vreau să punctez încă o decizie cu impact financiar într-un domeniu de mare interes, cel de sănătate. Prin hotărâre de Guvern, Executivul a alocat astăzi 1,7 miliarde lei pentru luna în curs, luna noiembrie, a cheltuielilor Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate”, a afirmat Mihai Constantin, la finalul reuniunii de joi de la Palatul Victoria.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, în debutul şedinţei de joi a Executivului, că Guvernul va majora bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate cu 1,7 miliarde de lei din rezerva bugetară la dispoziţia Guvernului, „pentru servicii medicale, medicamente, materiale şi dispozitive medicale, inclusiv pentru derularea programelor naţionale de sănătate curative şi acordarea medicamentelor compensate şi gratuite”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.