Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri că îşi doreşte ca anul acesta, când tragem linie, să poată fi folosit înainte de finalul anului tot acest A0 varianta sudică, de 52 de kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că undeva până în 15 aprilie vor fi daţi în circulaţie aproximativ 13 kilometri, cei 6 care au fost finalizaţi la finalul anului trecut, dar care nu puteau fi utilizaţi, plus cei de 7 de pe lotul 1, asta însemnând că se circulă pe 23 de km şi jumătate, pe A0 sud.

Grindeanu a mai spus că diferenţa de 10 kilometri, până în A2, va urma să fie finalizată la începutul acestei veri, pentru a putea fi folosită această autostradă. Despre lotul 3 al Centurii Capitalei, Grindeanu a arătat că în acest moment există o mobilizare mai bună decât în luna ianuarie.

”Se văd progresele, au sper că termenele pe care şi le-am asumat, acelea de sfârşit de vară, început de toamnă, să fie respectate”, a completat ministrul.

”Cert este că îmi doresc ca anul acesta, când tragem linie, să poată fi folosit înainte de finalul anului tot acest A0 varianta sudică, 52 de kilometri”, a precizat ministrul.

Ministrul a mai anunţat că mâine se dau în circulaţie şi cei aproximativ 20 de km de la Oradea de drum expres, importanţi pentru zona metropolitană şi pentru municipiul Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.