Reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu au transmis, joi, că ”Sinteştiul nu se vindecă”, fiind dependent de incendieri ilegale, de cauciucuri şi de cabluri arse. Apelurile către 112 făcute de către comisarii aflaţi în patrulare au devenit ceva obişnuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sinteştiul nu se vindecă! E dependent de incendieri ilegale, de cauciucuri şi de cabluri arse, aşa că apelurile comisarilor Gărzii Naţionale de Mediu către serviciul 112 au devenit ceva obişnuit pentru această zonă”, au transmis, joi, reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu.  

Aceştia au precizat că, în cursul zilei de joi, echipele noastre aflate într-o misiune comună, împreună cu IPJ Ilfov, în zona şoseaua de centură/ Jilava au chemat din nou pompierii şi s-au deplasat de urgenţă pe strada Rromi din Sinteşti, către zona dinspre care venea norul de fum.  

Comisarii anunţă că incendiul a fost lichidat, dar din nou s-au înregistrat degajări mari de fum în zonă.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.