Comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului au emis, miercuri, aviz favorabil pentru ca Gabriela Firea să continue să conducă Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Ea a precizat că este bucuroasă să îşi poată continua proiectele începute la minister pentru creşterea natalităţii, sprijinirii familiilor numeroase, a tinerilor, cât şi a victimelor violenţei domestice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Le mulţumesc colegilor parlamentari care au avizat pozitiv noul meu mandat ca ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.  Am prezentat în faţa senatorilor şi deputaţilor din comisiile reunite pentru Muncă şi Protecţie socială, Egalitate de şanse pentru femei şi bărbaţi, Tineret şi sport, Drepturile omului, egalitate de şanse, culte şi Minorităţi programul de guvernare pentru acest domeniu important. Am răspuns, timp de aproape două ore, tuturor întrebărilor care mi-au fost adresate. Am explicat în amănunt cum vom ajuta, în următorul an şi jumătate, copiii, familiile, tinerii şi femeile din România. De asemenea, am venit cu detalii acolo unde întrebările au fost simple atacuri politice sau pline de informaţii greşite”, a scris Gabriela Firea, miercuri pe Facebook.
 
Ea a adăugat că printre priorităţile în mandatul ei sunt creşterea natalităţii, sprijinirea familiilor numeroase şi a celor aflate la început de drum, precum şi a tinerilor, victimelor violenţei domestice, ale hărţuirii sau abuzurilor de orice fel, cât şi asigurarea egalităţii de şanse.
 
„Este o imensă bucurie să îmi pot continua toate proiectele începute, dar şi o responsabilitate să pot duce la capăt proiectele pe care ni le-am asumat în programul de guvernare pentru creşterea natalităţii, sprijinirea familiilor numeroase, a celor la început de drum, dar şi a tuturor familiilor pentru care luptăm să aibă o viaţă mai bună. O prioritate sunt şi proiectele ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse pentru tineri, victimele violenţei domestice, ale hărţuirii şi ale abuzurilor de orice fel, pentru asigurarea egalităţii de şanse, pentru copiii aflaţi în grija statului şi pentru problema extrem de sensibilă a mamelor minore”, a completat Firea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.