Peste 300 de cadre medicale şi personal de îngrijire din Spitalul Judeţean Focşani, care se ocupă de bolnavi cu COVID-19, vor primi titlul de luptători în linia întâi în lupta cu noul coronavirus, distincţie oferită de Primărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primarului Focşaniului, Cristi Misăilă, circa 300 de cadre medicale, dar şi asistenţi, îngrijitori şi infirmiere, vor primi titlul de luptători în linia întâi în lupta cu COVID-19, într-un gest de recunoaştere faţă de eforturile pe care le-au făcut de la izbucnirea pandemiei.

Propunerea a venit din partea primarului, iar desemnarea celor circa 300 de angajaţi din Spitalul Judeţean Focşani s-a făcut de către conducerea unităţii medicale.

"Sunt nişte eroi, nişte luptători, au luptat ca în vreme de război, cu toate eforturile, şi-au neglijat familiile, chiar şi propria sănătate, punându-se de foarte multe ori în pericol pentru a trata bolnavii cu COVID-19", a declarat primarul.

Cadrele medicale desemnate ca luptători în linia întâi în lupta cu coronavirusul vor primi o plachetă prin care le vor fi recunoscute meritele, dar şi o scutire de impozit pentru anul viitor asupra clădirii ori terenului unde îşi au domiciliul, în oraşul Focşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.