Mai multe persoane au participat, luni dimineaţă, la un flashmob pe scările Curţii de Apel Bucureşti, purtând un banner cu mesajul ”Chemăm jandarmii să plătească pentru amenzile abuzive”. Protestatarii au depus, la Judecătoria Sectorului 1, o chemare în judecată a tuturor jandarmilor care au aplicat amenzi la Congresul PSD din 10 martie 2018, între care Sebastian Cucoş şi Răducu Şerban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câteva persoane au participat, luni dimineaţă, la un flashmob pe scările Curţii de Apel Bucureşti.

Oamenii au purtat un banner pe care au scris mesajul ”Chemăm jandarmii să plătească pentru amenzile abuzive”.

Ulterior, protestatarii au depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere de chemare în judecată a tuturor jandarmilor care au aplicat amenzi la congresul PSD din 10 martie 2018.

”Fiecare amendat la congresul PSD, inclusiv Ioan Duia, cetăţeanul surdo-mut, solicită despăgubiri morale în valoare de 10.000 lei”, au transmis organizatorii.

Aceştia au precizat că despăgubirile sunt solicitate de la 35 de jandarmi, printre care Sebastian Cucoş şi Răducu Şerban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.