Doi bărbaţi din Bistriţa sunt cercetaţi de poliţişti după ce au introdus în ţară, într-un autotractor, pe la punctul de trecere a frontierei Petea, 1.000 de comprimate de ecstasy, pe care apoi ar fi urmat să le vândă în Cluj şi în Bistriţa-Năsăud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, poliţiştii de frontieră şi procurorii DIICOT au identificat, în punctul de trecere a frontierei Petea, pe sensul de intrare în România, un autotractor în care se aflau doi bărbaţi, amândoi din Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii au găsit 1.074 de comprimate de ecstasy în maşina lor.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi bărbaţi intenţionau să vândă drogurile în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

Unul dintre bărbaţi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Conform DIICOT, bărbatul a procurat comprimatele de ecstasy din Olanda, de la o persoană cu care s-a întâlnit în oraşul Heerlen, cu intenţia de a le vinde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.