Cursurile din mai multe unităţi şcolare din judeţele afectate de vremea rea au fost suspendate joi, a anunţat ministrul Educaţiei, Liviu Pop, la videoconferinţa organizată la MAI, la care a participat şi premierul interimar Mihai Fifor. Conform datelor furnizate de Pop, au fost supendate cursurile în 85 de unităţi de învăţământ din 13 judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din cauza viscolului, în unele judeţe se suspendă cursurile, dar vor fi recuperate. Am făcut recomandarea profesorilor să nu pună absenţe în catalog, mai ales elevilor care au întârziat", a declarat Liviu Pop.

Potrivit ministrului, au fost suspendate cursurile în 15 unităţi şcolare din Galaţi, într-o şcoală din Argeş, în cinci şcoli din Bacău, în trei şcoli din Sibiu, în două grădiniţe din Vrancea, în trei şcoli din Harghita, într-o şcoală din Prahova, în trei din Vâlcea, în 15 din Iaşi, în şapte din Tulcea, în trei unităţi şcolare din Braşov, în 19 din Vaslui şi în opt din Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.