Ieşenii au stat, sâmbătă, la rând la punctele de colectare a ajutoarelor din oraş pentru a dona diverse produse, în special pături şi alimente neperisabile, pentru cetăţenii refugiaţi din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mai multe zone aglomerate din municipiul Iaşi au fost instalate corturi de către primărie unde ieşenii pot dona diverse produse, în special pături şi alimente neperisabile.

La cortul din Piaţa Unirii din oraş, oamenii au stat la rând pentru a putea face donaţii.

"Ce am văzut că se întâmplă în Ucraina m-a impresionat, nu credeam să mai văd aşa ceva. Un dictator ca Putin pune pe jar o lume întreagă. Am venit să ajut cum pot, cu conserve, făină, o pătură şi câteva jucării. Mă bucur să văd că atâţia oameni au venit să doneze", a declarat Cristi M., tânăr din Iaşi.

Campania umanitară „Ajutoare pentru refugiaţii din Ucraina" a fost demarată de primăria ieşeană în urmă cu două zile, iar punctele de colectare au fost amenajate în şapte zone aglomerate din Iaşi.

Potrivit primăriei, vineri în doar câteva ore, sute de ieşeni au donat mii de produse.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.