Traficul rutier este complet blocat, vineri, pe DN 13 E, în comuna Barcani, judeţul Covasna, din cauza aluviunilor care se întind pe aproximativ o sută de metri. Mai multe echupaje intervin pentru degajarea carisabilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, vineri, în judeţul Covasna, traficul rutier este blocat, din cauza aluviunilor, pe DN 13 E Valea Mare–Sărmaşu, pe raza comunei Barcani.

La rândul lor, poliţiştii din Covasna au precizat că, pe o lungime de o sută de metri, drumul este colmatat cu aluviuni.

Se acţionează de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Barcani cu un buldoescavator şi alte utilaje pentru decolmatarea şanţutului lateral. 

Judeţul Covasna este, vineri, sub cod portocaliu de fenomene periculoase, fiind anunţate averse de ploaie de pana la 40l/mp, grindina, descarcari electrice

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.