Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, solicită închiderea şcolilor pentru ziua joi, în localităţile din judeţ afectate de ninsorile puternice şi de viscol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Având în vedere avertizările de vreme severă pentru zilele de 5-6 aprilie, care anunţă ninsori abundente, viscol şi strat consistent de zăpadă în judeţul Iaşi, Consiliul Judeţean solicită închiderea şcolilor pe raza localităţilor afectate de fenomenele meteo extreme care fac impracticabile drumurile săteşti, comunale, judeţene sau naţionale, pentru a preîntâmpina orice situaţie de risc”, a precizat şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.
În acest fel, elevii ar intra în vacanţa de Paşte cu o zi mai devreme.
''În contextul în care se apropie vacanţa de Paşte, închiderea şcolilor cu o zi în avans, acolo unde situaţia o impune, este cea mai bună decizie pentru siguranţa tuturor. Decizia de închidere a unităţilor de învăţământ poate fi luată de către consiliul de administraţie al fiecărei unităţi de învăţământ", a transmis preşedintele CJ, Costel Alexe.
Pe de altă parte, conducerea Inspectoratului Şcolar Iaşi a anunţat că miercuri activitatea a fost suspendată în mai multe şcoli din judeţul Iaşi.
Astfel, sunt 21 de unităţi şcolare închise total şi 15 închise parţial.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.