Un controlor al Societăţii de Transport Bucureşti (STB) este cercetat disciplinar, după ce a fost fotografiat cu masca sub bărbie într-un mijloc de transport în comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O fotografie cu un controlor al STB care poartă masca sub bărbie într-un mijloc de transport în comun a fost publicată, marţi, pe Facebook.

Societatea a demarat verificări şi a identificat angajatul. 

”STB SA a identificat persoana care nu respectă prevederile stabilite prin lege şi a început cercetarea disciplinară a angajatului în cauză, pentru punerea în pericol a sănătăţii şi vieţii călătorilor sancţiunea putând ajunge până la desfacerea contractului de muncă. Noua conducere a STB SA regretă acest incident izolat şi dă asigurări călătorilor că nu tolerează un astfel de comportament în rândul angajaţilor” a transmis, marţi, STB, printr-un comunicat de presă.

STB amenţionat că angajaţii săi au fost dotaţi cu măşti de protecţie şi sunt instruiţi să respecte reglementările în vigoare.

”Totodată, acest caz va fi prezentat tuturor salariaţilor din Serviciul Control, care vor fi reinstruiţi în legătură cu obligativitatea purtării măştii. Pe de altă parte, STB SA precizează că reprezentanţii săi nu au dreptul de a aplica sancţiuni celor care nu poartă mască în interiorul mijloacelor de transport în comun sau o poartă în mod necorespunzător. Conform legii, aplicarea acestor sancţiuni revine exclusiv Poliţiei sau Jandarmeriei”, a mai transmis societatea.

Societatea cere călătorilor care constată un comportament inadecvat al angajaţilor STB, să sesizeze aspectul respectiv la adresa de e-mail info@stbsa.ro<mailto:info@stbsa.ro>.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.