Procurorii constănţeni au deschis o anchetă după ce o infirmieră de la un cămin de bătrâni nu a informat angajatorul despre faptul că a luat contact cu o persoană revenită din străinătate, având în vedere că soţul său s-a întors din Belgia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat că luni, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, s-a înregistrat un dosar penal pentru zădărnicire a combaterii bolilor şi fals în declaraţii. 
 
Anchetatorii au spus că o femeie în vârstă de 48 de ani, infirmieră în cadrul unui cămin de bătrâni, nu a informat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele patru săptămâni, după ce soţul său a revenit din Belgia. 
 
În cauză sunt efectuate cercetări de către Poliţia Oraşului Negru Vodă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.