Consiliul Local Municipal Buzău convocat, miercuri, în şedinţă extraordinară a ales cei doi viceprimari ai municipiului reşedinţă de judeţ, care vor face echipă cu primarul Constantin Toma în mandatul 2020-2024. Aceştia sunt Ionuţ Apostu şi Oana Matache, un psiholog în vârstă de 32 de ani, care a devenit membru PSD în vara acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un post de viceprimar al municipiului Buzău i-a revenit lui Ionuţ Apostu (PSD), care a ocupat funcţia şi în mandatul 1026-2020, iar celălalt - Oanei Matache.

Oana Matache devine astfel primul viceprimar femeie din istoria municipiului Buzău, fiind aleasă cu 17 din cele 19 voturi exprimate. În vârstă de 32 de ani, Oana Matache este de profesie psiholog, a absolvit Universitatea Sheffield din Marea Britanie şi  Institutul Goethe Germania, a lucrat o perioadă la Agenţia de Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov, după care, anul trecut, a înfiinţat la Buzău un hub educaţional cu predare în engleză şi germană.

Noul viceprimar al municipiului Buzău s-a înscris în PSD la invitaţia actualului primar, Constantin Toma, Matache fiind prezentată ca membru de partid în 1 iulie 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.