Compania Superbet, care are peste 4.500 de angajaţi, anunţă majorarea, începând cu luna noiembrie a salariilor celor aproximativ 3.000 de persoane care lucrează în retail, în cele peste 1.000 de agenţii existente la nivel naţional. Pentru ceilalţi angajaţi ai companiei majorările vor avea loc în primul trimestru al anului viitor. Salariaţii Superbet voe avea de asemenea de bonusuri de performanţă, precum şi alte beneficii financiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Începând cu luna noiembrie, angajaţii grupului Superbet care lucrează în reţeaua de peste 1.000 de agenţii de pe teritoriul ţării vor beneficia de o majorare salarială a cărei medie va fi de 12%. Venind în completarea acestei măriri salariale, angajaţii din retail beneficiază şi de o primă trimestrială, acordată în situaţiile în care aceştia îşi ating obiectivele de performanţă trasate pe intervalul respectiv. Totodată, angajaţii din retail pot încasa şi un «bonus de primă depunere», în valoare de 200 lei brut, pentru fiecare cont online nou de client care va fi activat cu ajutorul lor. În afara salariului şi a posibilităţii de a beneficia de prima trimestrială, angajaţii Superbet primesc tichete de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de sporuri”, anunţă compania Superbet într-un comunicat dat publicităţii marţi. 
Primii care vor beneficia de creşterea salariilor sunt cei aproximativ 3000 de angajaţi din zona de retail a companiei, în primul trimestru al anului viitor demersul de majorare a salariilor urmând a se extinde către toate echipele din cadrul companiei.  
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„Astfel, toţi angajaţii Superbet Group care şi-au desfăşurat activitatea pe parcursul întregului an financiar 2022 vor primi, în primul trimestru al anului 2023, un bonus anual al cărui cuantum va fi calculat, pentru fiecare, în bază indicatorilor de performanţă. În cazul angajaţilor care s-au alăturat echipei Superbet pe parcursul anului 2022, bonusul anual va fi calculat în mod proporţional cu perioada petrecută în cadrul companiei. Grupul Superbet se asigură şi de menţinerea corectă a condiţiilor contractuale de muncă, ceea ce include respectarea intervalului în care angajaţii au pauza de masă, precum şi compensarea orelor suplimentare sau au zilelor lucrate de sărbătorile legale, cu un cuantum de plată de 175% - 200% sau cu transformarea acestora în zile libere plătite”, precizează documentul citat. 
Angajaţii companiei beneficiază de asemenea de abonament la o clinică medicală privată, de servicii de consiliere pentru sănătatea emoţională,  consiliere financiară dar şi de oferte preferenţiale pentru abonamente la o reţea de săli de fitness şi de poliţă de asigurare medicală şi de viaţă. Aceştia se pot înscrie în programe de formare personalizate, care includ module de training online, precum şi perioade de practică asistată, în agenţie, pe o perioadă de 30 zile şi au acces la platforma de e-learning dar şi la diverse cursuri de dezvoltare a abilităţilor digitale sau operaţionale.

Fondat de către familia Dragic în anul 2008, grupul Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România.

Compania desfăşoară operaţiuni în retail, unde are o reţea de aproximativ 1.000 de agenţii stradale, precum şi în online, prin intermediul website-ului şi al aplicaţiilor de pariuri sportive şi gaming. Grupul este prezent în 10 ţări, cele mai importante pieţe fiind în România, Belgia şi Polonia.

Superbet este membru al IBIA (Asociaţia Internaţională de Integritate în Betting) şi singura companie românească premiată de patru ori în cadrul Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul de excelenţă în regiune - Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală şi de Est.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.