Traficul se desfăşoară cu dificultate, duminică, la Valea Prahovei, din cauza numărului mare de maşini care se deplasează dinspre munte spre Capitală. În zonă s-au format coloane de maşni, iar între Predeal şi Buşteni se circulă cu 10 kilometri la oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre munte către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, unde s-a format o coloană de autoturisme care se deplasează cu o viteză de aprox 10 km/h.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ruta ocolitoare: DN 1 A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti, A 3 Ploieşti - Bucureşti.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să îşi păstreze atenţia la volan, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.