Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, sâmbătă dimineaţă, codul galben de polei şi burniţă emis pentru judeţul Iaşi, dând o atenţionare de ceaţă pentru Dolj. Rămân în vigoare atenţionările de polei, burniţă şi ceaţă emise pentru judeţul Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judeţul Iaşi este sub cod galben de polei şi burniţă până sâmbătă, la ora 10.00, după ce meteorologii au prelungit atenţionarea care a expirat la ora 8.00.

De asemenea, judeţul Dolj se află sub cod galben de ceaţă, până la ora 11.00. Potrivit meteorologilor, în zonă, vizibilitatea este local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, depunându-se şi chiciură.

Rămân în vigoare şi atenţionările cod galben de polei, burniţă şi ceaţă emise pentru judeţul Botoşani, până la ora 9.00. 

Judeţele Galaţi şi Vaslui au fost sub atenţionare cod galben de ceaţă până la ora 8.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.