Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol, în zona de munte, până vineri dimineaţă. De asemenea, în Oltenia şi Transilvania, vântul va sufla cu putere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ANM, de miercuri, ora 10.00, până vineri la aceeaşi oră, la munte va ninge, însemnat cantitativ, îndeosebi în zona Carpaţilor Occidentali şi în cea din jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali.

Prin acumulare vor fi cantităţi de precipitaţii de peste 30…40 l/mp) şi se va depune strat consistent de zăpadă.

”Vântul va avea intensificări cu viteze de 50…70 km/h, iar la peste 1700 m, temporar rafalele vor depăşi 80…90 km/h, va fi viscol şi vizibilitatea scăzută”, a transmis ANM.

De asemenea, meteorologii anunţă cod galben de intensificări locale ale vântului în Transilvania şi Oltenia.

”Pe parcursul zilelor de miercuri (1 februarie) şi joi (2 februarie), local şi temporar, în Transilvania şi Oltenia vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…65 km/h”, a mai transmis ANM.

Intensificări temporare ale vântului vor fi pe arii restrânse şi în restulteritoriului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.