Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, miercuri, că peste 66.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care circa 16.800 cu prima doză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNCAV, 66.171 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 16.807 au primit prima doză de ser sau doza unică de vaccin produs de Johnson & Johnson. Alte 24.927 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia / doza de rapel, în cazul celor vaccinaţi cu Johnson & Johnson.

În acelaşi interval, au fost raportate 27 de reacţii adverse: 13 la vaccinul Pfizer şi câte şapte la serurile Moderna şi Johnson & Johnson. Alte 204 reacţii adverse sunt în curs de investigare şi nu au fost raportate cazuri severe.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.