Drumarii au intervenit, în ultimele ore, cu 845 de utilaje de deszăpezire şi cu aproape 3.000 de tone de material antiderapant. Ninge în 19 judeţe din ţară şi se continuă acţiunile de curăţare a şoselelor, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, la nivel naţional, de sâmbătă ora 17.00, până duminică la ora 12.00, s-a acţionat cu 845 de autoutilaje şi s-au răspândit 2.927 tone de material antiderapant.

La ora transmiterii acestei ştiri, ninge moderat în judeţele Prahova, Suceava, Neamţ, Bacău, Iaşi, Vaslui, Arges, Dâmboviţa, Gorj, Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Sălaj, Bihor, Alba, Satu Mare, Sibiu, Mureş şi Harghita.

”Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, transmit reprezentanţii CNAIR. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.