Poliţiştii din Cluj anchetează un jaf care a avut loc în noaptea de Înviere. Hoţii au dat spargerea la casa parohială din localitatea Sănduleşti, de unde au furat bijuterii în valoare de câteva mii de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 1.35, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au fost sesizaţi, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, despre faptul că, în cursul aceleiaşi nopţi, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa sa situată în comuna Sănduleşti, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 4.000 de lei”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Cluj.
 
Conform jurnaliştilor locali, jaful a avut loc la casa parohială din localitate.
 
Până la ora transmiterii acestei ştiri, autorul sau autorii nu au fost identificaţi. Poliţiştii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar care vizează infracţiunea de furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.