De Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, în semn de solidaritate, clădirea Ministerului Educaţiei este luminată în portocaliu. ”Ca ministru al Educaţiei, voi face totul pentru a mă asigura de faptul că în cât mai multe clase din România copiii cunosc riscurile inegalităţilor şi ale violenţei şi că le este cultivată dorinţa de a contribui la combaterea manifestărilor violente, indiferent de forma lor”, a transmis Ministrul Educaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Siguranţa şi egalitatea femeilor din România trebuie să fie o prioritate pentru noi toţi. Să nu obosim să vorbim despre vulnerabilitatea femeilor în societatea românească! Să educăm generaţia tânără, astfel încât să înţeleagă că violenţa împotriva femeilor este nu doar o încălcare a drepturilor fundamentale, ci şi un impediment pentru asigurarea egalităţii de gen”, a transmis ministrul Educaţiei, Ligia Deca, pe Facebook. 
 
”Ca ministru al Educaţiei, voi face totul pentru a mă asigura de faptul că în cât mai multe clase din România copiii cunosc riscurile inegalităţilor şi ale violenţei şi că le este cultivată dorinţa de a contribui la combaterea manifestărilor violente, indiferent de forma lor.”, a mai scris Ministrul Educaţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.