Medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti şi candidat al alianţei PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, a declarat luni că şi la SpitalulFundeni ca şi la Unversitar, din când în când vezi că mai rămâi fără apă caldă, fără căldură, iar soluţia ar fi o microcentrală pentru platforma Fundeni, ca şi la Universitar, care ar rezolva aceste probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Cîrstoiu a declarat în cadrul vizitei la Institutul Clinic Fundeni, în contextul marcării Zilei Mondiale a Sănătăţii, că Institutul Clinic Fundeni este principala bază de educaţie, alături de Spitalul Universitar şi alte două, trei spitale mari din Bucureşti, pentru tinerii care vor să înveţe medicina.

”Încercăm să dăm o infrastructură de sănătate foarte bine aşezată şi adusă la zi, pentru că e foarte important să respecţi standardele necesare unei infrastructuri care asigură servicii medicale, care găzduieşte oameni bolnavi. Şi la Fundeni ca şi la Unversitar, din când în când vezi că mai rămâi fără apă caldă, fără căldură. În spital sunt oameni care au nevoie de condiţii. Mă bucur că agreăm împreună soluţia că o centrală, o microcentrală de trigenerare pentru platforma Fundeni, ca şi la Universitar, ar rezolva aceste probleme. Din păcate, o problemă care este fezabilă prin proiecte, printr-o viziune”, a ţinut să precizeze medicul.

Cîrstoiu a arătat că este foarte frumos că deviza zilei de ieri ( a Zilei Mondiale a Sănătăţii, nr) a fost ”Sănătatea mea, dreptul meu”. ”Asta cred că ar trebui să fie o deviză şi pentru noi, medici, dar şi pentru pacienţi, pentru că ei sunt beneficiarii serviciilor noastre, dar şi pentru decidenţi. Şi la ei şi la noi, pentru toţi ar trebui să fie valabilă fraza asta”, a spus Cîrstoiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.