Circulaţia pe Magistrala 1 de metrou a fost reluată în condiţii normale pe traseul Ştefan cel Mare - Gara de Nord, după ce a fost scoasă apa din tunelul inundat în urma avariei la reţeaua de distribuţie RADET din zona Piaţa Victoriei, care s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii companiei Metrorex au anunţat că circulaţia între staţiile Ştefan de Mare şi Gara de Nord, care timp de mai multe ore s-a desfăşurat pe un fir, din cauza inundării tunelului de metrou, a fost reluată în condiţii normale în jurul orei 13.00.

Avaria din cauza căreia tunelul metroului din zona Piaţa Victoriei a fost inundat cu apă caldă s-a produs miercuri, în jurul orei 01.30 şi a fost izolată în jurul orei 04.00, au spus reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti.

Apa din tunelul de metrou a fost scoasă de echipe de intervenţie de la RADET, Metrorex şi Apa Nova, care au reuşit să elibereze calea de rulare pentru reluarea traficului în jurul orei 13.00.

Tunelul metroului între staţiile Piaţa Victoriei şi Gara de Nord a fost inundat cu apă caldă în urma avariei în reţeaua de distribuţie a RADET, iar circulaţia metrourilor pe Magistrala 1 a fost îngreunată mai multe ore, din cauza restricţionării traficului pe un singur fir în ambele sensuri.

Peste 150 de blocuri din sectoarele 1, 2, 3, 4 şi 5 au rămas miercuri fără apă caldă din cauza unor avarii la reţelele primară şi secundară, RADET estimând că alimentarea va fi reluată treptat în zonele afectate, până la ora 16.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.