Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în şedinţa de joi a Guvernului, va fi reglată „o mare parte din inechităţile salariale pentru funcţionarii din teritoriu ai Caselor de Pensii, ANOFM, ITM şi ANPIS care vor fi aduşi la nivelul salarial ai celor din structurile centrale”. „Pentru demnitarii din administraţia centrală indemnizaţiile vor rămâne îngheţate şi anul viitor”, a adăugat prim-ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tot astăzi vom regla şi o mare parte din inechităţile salariale pentru funcţionarii din teritoriu ai Caselor de Pensii, ANOFM, ITM şi ANPIS care vor fi aduşi la nivelul salarial ai celor din structurile centrale. Acelaşi lucru se va întâmpla şi pentru angajaţii din DSP-uri, APIA, INA şi direcţiile judeţene de cultură, dar şi pentru funcţionarii din prefecturi care vor fi aduşi la nivelul salarial din Secretariatul General al Guvernului”, a anunţat Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de joi a Executivului.

Premierul a adăugat că „pentru demnitarii din administraţia centrală indemnizaţiile vor rămâne îngheţate şi anul viitor”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.