Premierul Marcel Ciolacu a declarat că îşi doreşte ca, în funcţie şi de măsurile fiscale luate, şi cele privind combaterea evaziunii, Guvernul să încerce, anul viitor, să scadă impozitarea muncii pentru cei cu salariul minim pe economie. „Asta este de fapt şi de drept marea provocare”, a adăugat şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu îmi doresc ca anul viitor, în funcţie şi de măsurile fiscale luate, şi vedem şi combaterea evaziunii, încercăm anul viitor să scădem impozitarea muncii pentru cei cu salariul minim pe economie. Asta este de fapt şi de drept marea provocare”, a declarat Marcel Ciolacu, luni la Parlament, după ce deputaţii au adoptat proiectul legii pensiilor.

Chestionat ce se întâmplă dacă ne cere Comisia Europeană să mai tăiem din cheltuielile cu pensiile sau să mai frânăm din ele, premierul a răspuns: „Deci Comisia a fost de acord cu acest proiect de lege, cât şi Banca Mondială”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Ministra Muncii Simona Bucura-Oprescu a declarat, la dezbaterile din plenul de luni al Camerei Deputaţilor, că acest proiect vine cu pensii care „reprezintă o formă de respect, atât pentru românii care au muncit, dar şi pentru românii care muncesc”. Deputaţii au adoptat proiectul de lege, votul fiind unul decizional.

Proiectul de lege privind sistemul public de pensii a fost adoptat cu 199 de voturi „pentru”, 39 „contra” şi 17 abţineri, a anunţat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Daniel Suciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.