Un caz de meningită virală s-a înregistrat la o grădiniţă din municipiul Constanţa, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean precizând că virusul nu a fost contactat în cadrul unităţii de învăţământ, în grădiniţă urmând să aibă loc o acţiune de dezinfecţie la sfârşitul acestei săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), la grădiniţa numărul 8 din municipiul Constanţa a fost înregistrat un caz de meningită virală unul dintre copii.

IŞJ a luat legătura cu conducerea unităţii de învăţământ şi a aflat că copilul respectiv nu a frecventat grădiniţa în ultimele două săptămâni, iar virusul nu ar fi fost contactat în colectivitate, în cadrul unităţii respective. 

Conducerea grădiniţei va face o dezinfecţie în cursul zilei de vineri, au precizat reprezentanţii IŞJ Constanţa, care au menţionat că în acest moment nu există pericol pentru copiii care frecventează această unitate de învăţământ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.