Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49, un bărbat din Galaţi, s-a prezentat pentru a-şi ridica premiul, el afirmând că îşi va ajuta copiii şi nepoţii şi că va continua să joace la Loto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 “Cine face ca mine, ca mine să păţească!” – este mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei Române 
 În cursul zilei de ieri, 14 mai 2019, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 mai 2019, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro). Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obţinut şi 18 câştiguri de categoria a ÎI-a, 45 câştiguri de categoria a III-a şi 20 câştiguri de categoria    a IV-a, valoarea totală a câştigului fiind de 22.406.795,79 lei. 
  
Câştigătorul se numeşte Andrei Butnariu, este gălăţean şi joacă de peste 20 de ani la loto. 
" După cum ne-a declarat, se consideră un om norocos pentru că nu este pentru prima data când câştiga la Loteria Română. Are în palmares mai multe premii de categoria a ÎI-a la jocul său preferat, Loto 6/49, la care joacă, în mod constant, aceleaşi numere, în aceeaşi formulă de joc care i-a adus duminică, 12 mai a.c., premiul cel mare.   A aflat că este marele câştigător al premiului de categoria I la Loto 6/49 luni dimineaţă când, conform obiceiului, şi-a verificat biletul", anunţă Loteria Română.
  
Butnariu a declarat că va continua să joace pentru că speră să câştige şi alte premii importante. Cu banii câştigaţi acum la Loto 6/49 îşi doreşte, în primul rând, să-şi ajute copiii şi nepoţii. 
  
La tragerea Loto 6/49, de duminică, 12 mai 2019, s-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro). 
  
 Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-010 din Galaţi şi a fost completat la Loto 6/49 cu 3 combinaţii complete de numere, după cum urmează: 9 numere în zona A, câte 8 numere în zona B, respectiv C (în total 140 variante) şi 3 variante la Noroc. Acesta este primul câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.