Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune, după anunţul decesului Regelui Mihai I, că majestatea sa va rămâne un exemplu al sacrificiului pentru semeni şi al dragostei de ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem cu toţii datoria morală de a ne pleca respectuos fruntea în cinstea celui care a scris pagini importante în istoria ţării noastre. Avem obligaţia de a ne păstra trecutul la loc de cinste pentru că acesta reprezintă singura garanţie pentru un viitor construit pe baze solide şi sincere. Maiestatea Sa rămâne un exemplu de răbdare şi dragoste faţă de ţară, un simbol al continuităţii şi al sacrificiului pentru semeni. În aceste momente de profundă tristeţe, transmit condoleanţele mele întregii familii regale. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi lumină!”, a scris Carmen Dan pe pagina sa de Facebook.

Regele Mihai a încetat din viaţă marţi, la ora 13, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, la vârsta de 96 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.