Cinci persoane au ajuns la spital cu arsuri de gradele I, II şi III în urma unui incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Buzău, la faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin fiind dislocate şi 2 ambulanţe SAJ. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta  generalizat la o locuinţa pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. În urma incendiului au rezultat 5 victime care au fost transportate la spital.
Una dintre victime a ieşit singură din locuinţa cuprinsă de flăcări în timp ce alte 4 persoane au fost scoase de pompieri. Toate cele 5 victime au ajuns la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău cu arsuri de gradele I, II şi III. Din primele date una dintre victime ar avea arsuri pe mai bine de 50% din suprafaţa corpului.
Misiunea pompierilor este în desfăşurare pentru lichidare completă a focului  iar ulterior se va deschide o anchetă pentru a se stabili cauzele producerii incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.