Stâlpii metalici care susţineau semnele de circulaţie amplasate pe un drum judeţean din Botoşani au fost furaţi, la scurt timp după ce tronsonul care fusese afectat de o alunecare de teren a fost reabilitat. Pe marginea drumului au mai fost găsite, aruncate, dOar semnele rutiere, oficialii Consiliului Judeţean Botoşani depunând reclamaţie la Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de vineri de Consiliul Judeţean Botoşani,  în cursul zilei de joi au fost distruse semnele de circulaţie amplasate pe drumul judeţean 296 între localităţile Roma şi Nicşeni. Persoane neidentificate au spart cimentul în care au fost prinse semnele de circulaţie, pentru a fura stâlpii metalici.
„Ne dorim drumuri bune şi sigure, iar atunci când le avem, din păcate, apar persoane care le distrug. Pe lângă transportatorii care, de multe ori, nu respectă limitele de tonaj, afectând calea de rulare, persoane rău intenţionate au furat stâlpii metalici pe care erau montate indicatoarele rutiere de pe sectorul de drum proaspăt modernizat”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Dorin Birta.
Conform oficialilor CJ Botoşani, drumul judeţean fusese recent reabilitat de către Compania Naţională de Investiţii şi Consiliul Judeţean Botoşani, în cadrul unui proiect care a costat cinci milioane de euro şi care a fost implementat după ce tronsonul fusese afectat de  alunecare de teren. 
Consiliul Judeţean Botoşani a depus sesizare la Poliţie în urma dispariţiei stâlpilor şi a dispus refacerea acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.