Acoperişurile mai multor imobile au fost avariate şi mai mulţi copaci au fost rupţi de rafalele puternice de vânt, duminică seară, în judeţul Bihor, iar traficul rutier la intrare în localitatea Aleşd a fost blocat din cauza unui copac smuls de vânt şi căzut pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, vântul puternic a avariat, duminică seară, acoperişurile mai multor imobile şi a rupt mai mulţi copaci, pagube fiind inregistrate în Oradea, Aleşd dar şi în alte zone din judeţul Bihor.

Potrivit sursei citate, la Aleşd, acoperişul unui bloc a fost smuls de vântul puternic şi bucăţi din acesta au căzut peste autoturismele parcate în apropiere.

De asemenea traficul rutier la intrare în localitatea Aleşd dinspre Cluj-Napoca a fost blocat din cauza unui copac smuls de vânt şi căzut pe carosabil.

Judeţul Bihor se află, duminică, sub avertizare cod portocaliu de vânt şi vijelii fiind anunţate rafale de vânt de peste 60 de kilometri pe oră şi ploi însoţite de descărcări electrice si grindină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.