Avocatul lui Gheorghe Dincă spune că nu au apărut probe noi în acest caz, iar anchetatorii au prelevat din locuinţa acestuia fragmente de oase, fire de păr şi haine, care urmează să fie analizate. În schimb, nu s-au găsit pete de sânge vizibile. Avocatul spune că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul suspectului şi că în locuinţă au fost găsite trei telefoane ale acestuia. Bărbatul susţine în continuare că nu este vinovat, dar cooperează cu anchetatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă le-a declarat, duminică, jurnaliştilor că la locuinţa bărbatului, acolo unde anchetatorii fac în continuare verificări, se află şi soţia acestuia, dar ea nu este implicată în căutări şi face treburi gospodăreşti. El spune că soţia a fost surprinsă de acuzaţiile care i se aduc bărbatului şi nu îl credea capabilă de aşa ceva. 
 
“Se află şi soţia suspectului la locuinţă, dar cu activităţi gospodăreşti, nu e cu nimic implicată. (...) Am discutat cu dânsa în cursul zilei de ieri, am vrut să văd cum a decurs relaţia dumnealor în trecut, au 42 de ani de căsătorie, cu patru copii, realizaţi toţi, la casele lor. E un om, din descrierea soţiei, care a fost un soţ normal, care şi-a îndeplinit rolul de soţ pe toată această perioadă şi care în opinia soţiei dânsului în niciun caz nu putea fi bănuit de aşa ceva şi a rămas total surprinsă când a auzit acuzaţiile de care este bănuit”, a afirmat avocatul.
 
El susţine că atitudinea bărbatului nu s-a schimbat, susţine că este nevinovat, dar colaborează cu anchetatorii şi răspunde la întrebările acestora.
 
Avocatul a precizat că în mod oficial nu au apărut alte probe în acest dosar. 
 
“Nu sunt alte probe în plus faţă de ce a fost până în prezent. Deocamdată se caută, dar mai mult decât a fost nu s-a descoperit. (...) Mai mult decât este în referatul cu propunerea de arestare preventivă la nivel probatoriu la ora actuală nu se cunoaşte în mod oficial”, a explicat avocatul din oficiu. 
 
El a menţionat că la căutările din curtea bărbatului au fost prelevate nişte fragmente de oase, fire de păr şi haine. 
 
Întrebat dacă au fost şi alte persoane în afara lui Gheorghe Dincă pe proprietatea acestuia, în această săptămână, până la descinderea poliţiştilor, avocatul din oficiu a răspuns: “A dat declaraţie şi a relevat faptul că în perioada de marţi, 23 iulie şi până când s-a descins la dumnealui în curte pe 26 iulie nu a fost decât dânsul în această încăpere”. 
 
Avocatul a menţionat că anchetatorii au ridicat cele trei telefoane găsite în locuinţă, toate fiind ale lui Gheorghe Dincă. 
 
Întrebat dacă apelurile pe care Alexandra le-a făcut la 112 de pe unul dintre telefoane se vor găsi, avocatul a răspuns: “În mod cert se vor găsi”. 
 
El a precizat că rămăşiţele care par umane nu erau ascunse, ci erau în curtea casei, iar Gheorghe Dincă nu a dat anchetatorilor nicio explicaţi despre dinţii găsiţi în gospodăria sa. 
 
Întrebat dacă există urme de sânge în casă, avocatul din cadrul Baroului Dolj a răspuns: “Nu există, cel puţin vizibile. Mai departe nu cunosc. (...) E în curtea dânsului o placă pe care într-adevăr în mod vizibil sunt urme de sânge, dar specialiştii spun că e de natură animală. Dânsul are nutrii aici, are păsări”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.