Specialiştii Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică şi ai Poliţiei avertizează asupra unei noi campaniide tip scam care se foloseşte de identitatea vizuală a Poliţiei şi a Interpol şi care se propagă prin intermediul e-mail-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia Română avertizează cu privire la o campanie de tip scam care se foloseşte de identitatea vizuală a Poliţiei şi a Interpol, şi care se propagă prin intermediul e-mail-ului! Nu daţi curs solicitărilor din astfel de mesaje nesolicitate, cu un text în limba română plin de greşeli gramaticale şi de exprimare”, au transmis, luni, specialiştii DNSC.  

Aceştia recomandă accesarea site-ul sigurantaonline.ro - pentru a identifica şi evita cele mai întâlnite ameninţări din mediul online la adresa utilizatorului obişnuit.  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.