Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat că, în ultima săptămână, au fost înregistrate 23 de noi cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2 în rândul angajaţilor sistemului de penitenciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vă informăm că, în intervalul 02-09.10.2020, au fost înregistrate 23 de noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului sistemului administraţiei penitenciare. Cazurile active de îmbolnăvire nu ridică dificultăţi pentru asigurarea continuităţii misiunilor specifice, prin Planurile de măsuri aplicabile la nivel de sistem fiind previzionată probabilitatea incidenţei unor astfel de situaţii", a transmis, vineri seară, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).
 
Conform sursei citate, unităţile penitenciare asigură, în funcţie de particularităţile riscului epidemiologic, implementarea măsurilor de intervenţie şi a celor de prevenţie adaptate evoluţiei contextului general.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.