Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, duminică, atenţionările cod galben de ceaţă, emiţând unele noi pentru judeţele Mehedinţi, Olt, Dolj şi Capitală. De asemenea, au fost prelungite cele emise pentru Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, numărul total al judeţelor aflate sub incidenţa codului galben de ceaţă ajungând la 12.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atenţionarea cod galben de ceaţă emisă pentru judeţele Mehedinţi, Olt şi Dolj este în vigoare până la ora 12.00.

De asemenea, meteorologii au prelungit atenţionarea pentru judeţele Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, tot până la ora 12.00.

A fost emisă o atenţionare cod galben de ceaţă şi pentru municipiul Bucureşti, care este în vigoare până la ora 10.00.

Totodată, judeţele Vrancea, Iaşi, Bacău şi Vaslui rămân sub cod galben de ceaţă până la ora 10.00, în timp ce judeţul Botoşani se află sub atenţionare de polei.

Potrivit meteorologilor, în toate aceste zone, local, vizibilitate este sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră în judeţul Giurgiu se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă pe DN5 Bucureşti – Giurgiu şi DN6 Bucureşti - Alexandria, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusă, pe alocuri, sub 30 de metri.

De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă şi pe DN2 Bucureşti – Buzău şi DN1D Urziceni – Albeşti – Paleologu, unde vizibilitatea este sub 50 de metri.

Este ceaţă şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 12 şi 36, unde vizibilitatea scade, din cauza ceţii, sub 50 de metri.

Pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti - Drajna, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri

Şi pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 11 şi 42, vizibilitatea este scăzută, din cauza ceţii, fiind sub 100 de metri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.